Sunday, October 17, 2010

lampu-lampu

dah lame dah g i-city ni sebenarnya....tp tu la..ad masalah sikit..dengan kekangan masa, masalah teknikal....so, proses dy jadi lmbt sikit la..akhirnya..terhasil la idea nk masuk kan gamba dan nk cerita sedikit sebanyak sal i-city ni..
i-city ni terletak kat Shah Alam Selangor...malam je baru lampu2 ni terpasang..ye la..kalu bukak waktu siang pun..xgne gak...bkn nye nampak pon...wat bazir letrik je....parking kereta kne bayar tapi parking moto free..kalo nak free, nek la moto....lenguh pinggang gak nek moto dari UPM ke i-city....tp seronok sgt...excited gile tgk lampu2 ni menyala.....dari jauh lagi dah nmpk..terjerit2 atas moto tu..ahahah...


turun moto je...terus berjalan mengikut lampu2 ni...macam pokok cyber kan??pokok2 ni menghiasi sepanjang perjalanan pejalan kaki....sangat cantik dan menarik...mane x excited g sini??bagi sy la...xpernah lagi tgk pokok2 cyber cmni byk2..bewarna-warni gitu..

ni salah satu daripada tarikan kat citu...sy sampai je di atas..ad laluan salji turun..then terus nampak pokok krismas ni...memang tinggi...cantik..tp lagi cantik kalau tgk 'live'...puas hati....


rasa2 ni kat mane???bukan kat depan Pavillion KL taw...kat i-city jugak...banyak lagi lampu2 yang menarik bentuk nye...ad yang bentuk pokok kaktus...bentuk pokok limau..banyak lagi sebenarnya...tapi sy syor kan pergi lah tgk sendiri...mmg sangat seronok..

So, ajak2 la kawan2 yang lain datang ke i-city..memang sangat menarik kat sini...tarikan utama dy adalah lampu2 yang dah di gubah menjadi sesuatu yang berbeza...

SELAMAT DATANG KE I-CITY