Thursday, October 4, 2012

break sekejap..

   Dah lame xdapat pos pape..las skali pas raye ritu..bukan xnk post pape..but time xcukup...a lot of work need to e done..huhuhu...
   So, wat mase ni kte tga kumpil bahan untuk di postkan..hahah..tgu taw..diam bukan bermakne xnk pos pape..tp tengah kumpul bahan..maklumlah..busy sket.. I kan pelajar cemerlang..ahhah..xgitu??
   K lah..tunggu je lah yea..

Tuesday, September 4, 2012

Minuman Kacang Soya

       Minum lah soya..elok untuk kesihatan..soya jugak mampu wat kte tahan lapar wat sementara...kalau saya lapar tapi tiada masa nk makan,soya antara minuman yang boleh dibedal sementara nk jumpa makanan heavy..mau xnye..lewat sikit je..mau gastrik ni datang...sakit...


       Ibu penah citer waktu ibu mengandungkan saya..ibu selalu minum soya..sampai kena dalam peti ais tu penuh dengan air soya..hari2 mesti minum...sebab tu kot saya pun suka minum soya..banyak lagi khasiat soya ni..kalau xpercaya,cuba lah...sedap taw..

So Long....

           Setelah sekian lama...konon nak sambung tulis kat blog..tapi xnyempat2...leceh nk bukak lappy..duk ngadap lame2..ad mase takat 10 minit memang xsempat nk tulis pape..huhu..
          Herm..tetibe je teringin nk makan garlic bread...satu hari tu,tah macam mane...bangun tido je..trus g dapur wat..tah macam mane..jadik pulak tu..alhamdulillah..ibu yang jarang makan roti lebih dari sekeping tu pn suke..
          Next time nak masak lagi lah..xtaw nak buat ap..mane yang senang and ad bahan...heheh

Sunday, June 17, 2012

Wait for me ya!!

         Setelah sekian lama mendiamkan diri,selepas ni..saya akan kembali aktif...wait for me ya!!