Sunday, September 29, 2013

sunset di taman UTP

Salam buat semua..

Dah lama sangat xpost pape dalam blog ni. Dah tiba masanya untuk kembali aktif sebab dh ad masa nk travel dan update blog. Sikit sebanyak saya akan kongsi beberapa tempat yang agak menarik untuk korang semua lepak2 dan bersantai. Maybe boleh korang semua sedikit inspirasi atau idea nak buat aktiviti.

     Kali ni nak ajak ke Seri Iskandar,Perak. Mungkin ada yang xperasan ada kawasan yang menarik kat sini. Memang cantik. Ada tasik buatan dan trek jogging. Nak buat tempat shooting gambar pun sesuai sangat. Pendek kata korang kena singgah tengok tempat ni. Memang cantik dan menenangkan. Bagi yang nak sihatkan badan, bolehlah datang berjogging kat sini. Let's go and enjoy the place.